Acasa Despre noi Contact
 

 
 
Terenuri Sibiu

Oferta de terenuri Sibiu este in continua crestere si iti recomandam ca atunci cand vrei sa faci o astfel de investitie sa iei in calcul si faptul ca pe viitor preturile vor creste, deci ar fi bine sa te grabesti. Iata mai multe avantaje si sfaturi pe care ti le oferim pentru achizitia de terenuri in Sibiu, pe care le poti aplica foarte usor indiferent de locul in care vrei sa iti cumperi terenul.

Terenuri Sibiu – accesul la utilitati

Atunci cand alegi sa iti cumperi un teren in Sibiu este recomandat sa nu uiti ca va fi necesar sa ai acces la utilitati. Costurile pentru racordareala utilitati sunt mari atunci cand terenul identificat este amplasat undeva la iesirea din oras sau foarte departe de oras. Tine cont si de acest aspect pentru ca ar fi recomandat ca parcela cumparata sa iti permita sa te conectezi usor la electitate si la gaze, restul rezolvandu-se mai usor.

Apa curenta se obtine foarte repede chiar daca infrastructura nu o prevede inca pentru ca poti for a un put. Pentru canalizare poti construi o fosa septica cu o investitie minora. Pentru cablul TV si internet nu trebuie sa iti faci griji deoarece majoritatea firmelor s-au extins suficient de mult incat nu vei avea probleme in a beneficia de acesteservicii.

Terenul tau se poate transforma in oaza proprie de verdeata

Persoanele care lasa marile orase in urma si se muta la periferie vor sa scape de poluare si de zgomot. In momentul in care iti cumperi terenul poti lua in calcul o strada principala sau apropierea de strada principala, astfel incat sa fii protejat de zgomote si de agitatia specifica, dar sa ramai totusi in realitatea pe care o cunosti, cu asfalt si acces la toate utilitatile.

Expertii recomanda sa alegi terenul la cel putin 30 de metride o sosea circulata. Astfel vei fi protejat de zgomot si de poluare. De asemene,a este reocmandat ca zona intima a curtii sa fie amplasata pe partea opusa a drumului deacces, iar partea casei careda spre strada sa aiba o zona de vegetatie in fata, indiferent daca este vorba despre diverse plante sau doar despre arbusti.

Nu alege ca varianta castigatoare un drum amplasat fix pe strada principala intens circulata. In acest caz iti va fi foarte greu sa scapi de zgomotul care te-a determinat sa te muti.

Daca vei folosi terenul in scop agricol sau pentru alte afaceri si ai nevoie de acces rapid cu masini de tonaj mare, atunci alegerea va fi cat mai aproape de drumul principa, daca se poate chiar pe el, pentru ca pe strazile inguste uneori aceste masini nu au acces fie din cauza dimensiunilor, fie din cauza restrictiilor din zona.